FIGYELEM!
Technikai okok miatt jelenleg csak 2017 NOVEMBER 1-IG lehetséges a szobafoglalás hostelünkben.
Megértésüket köszönjük.

Casa de la Musica Hostel - Cheap accommodation in Budapest Casa de la Musica Hostel - Best budget hostel in Budapest Casa de la Musica Hostel - Cheap accommodation in Budapest Casa de la Musica Hostel - Cheap accommodation in Budapest Casa de la Musica Hostel - Best budget hostel in Budapest Casa de la Musica Hostel - Cheap accommodation in Budapest Casa de la Musica Hostel Budapest - Visit Hungary Casa de la Musica Hostel - Cheap accommodation in Budapest Casa de la Musica Hostel Budapest - Budget hostel in Hungary Casa de la Musica Hostel Budapest - Best hostel in Hungary


Üdvözlünk a Casa De La Musica Hostelben!

Színvonalas és olcsó ifjúsági szállás vagyunk Budapest belvárosában 100 ággyal, közel a kulturális látnivalókhoz és a legnépszerűbb szórakozóhelyekhez. Részt vehetsz szervezett túráinkon, élvezheted Bikini Beach terasz bárunk hűsítő italait a nyári medence mellett!

Nem-dohányzó, felújított szobáink között találsz 4-6-8-10-12 ágyas hálótermeket, külön női szobákat, privát szobákat, kiegészítve ingyenes szolgáltatásainkkal.

Diákcsoportok számára kedvezményt biztosítunk – érdeklődj emailben vagy telefonon!

CÍM: Vas u. 16. Budapest VIII. kerület
TEL.: +36703737330 / EMAIL: hostel@casadelamusica.hu

Franciaágyas privát szoba erkéllyel
Semmi kétség, ezek a legjobb szobák! Legújabb, egyedileg dekorált erkélyes privát szobáink az épület harmadik emeletén teljes kikapcsolódást nyújtanak – élvezd a napfényt és lazíts! (Ezek a szobák közös fürdőszobával rendelkeznek.)
Franciaágyas privát szoba
A hostel második és harmadik emeletén található szobákban legújabb dupla matracaink kényelmét élvezheted. (Ezek a szobák közös fürdőszobával rendelkeznek.)
Kétágyas privát szoba
A hostel második és harmadik emeletén található szobákban két külön ágy (nem emeletes!) kényelmét élvezheted. (Ezek a szobák közös fürdőszobával rendelkeznek.)
4 ágyas hálóterem
Ha más utazókkal is szívesen osztozol, de kisebb létszámra vágysz, második emeleti négyágyas szobáink egyike tökéletes választás lehet! (Hálótermeink közös fürdőszobával, egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
6 ágyas női hálóterem
Ez nektek szól, hölgyek! 6 ágyas női szobánk a harmadik emeleten található. (Hálótermeink közös fürdőszobával, egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
10 ágyas hálóterem
(Hálótermeink közös fürdőszobával, egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
10 ágyas női hálóterem saját fürdővel
Ez nektek szól, hölgyek! Ez a harmadik emeleti szoba egy különleges darab: saját fürdőszobája is van! (Hálótermeink egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
8 ágyas hálóterem saját fürdővel
Élvezd a második emeleten 8 ágyas nem-dohányzó szobánk kényelmét! (Hálótermeink egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
12 ágyas hálóterem
Ez a legnagyobb és legolcsóbb, legtágasabb és legnagyszerűbb! A harmadik emeleten található és saját erkélye is van! (Hálótermeink közös fürdőszobával, egyénileg zárható szekrényekkel és emeletes ágyakkal rendelkeznek.)
hosteldeals.png
hu.hotelscombined.com